Werving & Selectie

Indien uw organisatie geconfronteerd wordt met een toename in het aantal vacatures, dan wilt u uiteraard eerst bepalen of de piek ook doorzet en of u te maken heeft met een tijdelijke of permanente toename. U wilt dan ook niet direct investeren in het tijdelijk of vast uitbreiden van het recruitment team. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk dat er op het betreffende moment niet voldoende budget is om een (interim) recruiter aan te trekken.

In een dergelijk geval is Werving & Selectie een goede optie, aangezien u op basis van het 'no cure, no pay principe' ondersteuning krijgt in het vervullen van essentiële vacatures. Geen risico's en toch gebruik kunnen maken van een ervaren professional.

Werving & Selectie is inzetbaar voor het vervullen van vaste functies binnen uw organisatie, maar er zijn zeker ook mogelijkheden om dit te doen voor tijdelijke vacatures. Deze laatste optie is niet enkel geschikt voor MKB of corporate organisaties, maar ook voor detacherings- en uitzendbureaus.

Kortom: Hubers Interim Recruitment doorzoekt voor u de arbeidsmarkt en legt het contact met de meest geschikte professionals die het beste aansluiten bij de betreffende vacature en uw organisatie. 

Werving & Selectie van vast personeel 
Indien u uw opdracht uitzet voor het aantrekken van vast personeel, dan betaalt u een vast percentage van het jaarsalaris (inclusief vakantiegeld, bonussen of eventuele tantièmes). De hoogte van de fee is afhankelijk van het betreffende functieprofiel en hoe deze zich verhoudt in de huidige arbeidsmarkt. 

Werving & Selectie van tijdelijk personeel
Indien u uw opdracht uitzet voor het aantrekken van tijdelijk personeel, dan betaalt u een vaste fee. De hoogte van de fee is afhankelijk van het betreffende functieprofiel en hoe deze zich verhoudt in de huidige arbeidsmarkt. 

Neem contact met mij op voor meer informatie en hoe u mijn expertise kunt inzetten als verlengstuk van uw organisatie.