Training & Coaching

De arbeidsmarkt is onderhevig aan verandering en het is dan ook belangrijk dat je een organisatie wendbaar inricht, zodat je kunt meebewegen met de ambities en de wensen die op dat moment spelen bij jouw doelgroep. Arbeidsmarktcommunicatie en employer brandig zijn op dit moment dan ook een belangrijke succesfactor.


Echter het succes kan enkel omgezet worden in resultaat indien recruiters weten hoe ze met de huidige ontwikkelingen in de markt moeten omgaan. Het is dan ook belangrijk om aandacht te besteden aan het trainen en coachen van een recruitment team.

Training

Als recruiter vervul je tegenwoordig een rol als business partner. Maar om die rol goed te kunnen vervullen is het belangrijk dat je weet hoe je essentiële informatie in kaart brengt. 

Enkele voorbeelden van trainingen:
] LinkedIn Recruiter - hoe zet ik mijn recruiter licentie optimaal in?
] Vacature inventariseren - hoe breng ik de inhoud van een vacature goed in kaart? 
] Professioneel intakegesprek - hoe krijg ik een goed beeld van de kandidaat en hoe match ik deze op de vacature? 

Uiteraard kunnen alle trainingen op maat gemaakt worden en is het mogelijk om trainingen te combineren, zodat het aansluit op het recruitment proces binnen uw organisatie.

 

Coaching

Individuele coaching behoort ook tot de mogelijkheden, indien er binnen de organisatie weinig capaciteit beschikbaar is om een collega te ondersteunen in zijn/haar ontwikkelingsperspectief of om een nieuwe collega in te werken. Daarnaast is het ook mogelijk dat ik fungeer als sparringpartner van een team of manager. 

Coaching is uiteraard maatwerk en moet vormgegeven worden vanuit leerdoelen. Deze leerdoelen worden bepaald in samenspraak met de organisatie en de betreffende professional.